Om oss

Jag som skriver dessa inlägg heter Maria Kumpula och är ”Samordnare för service på landsbygden” på Region Jämtland Härjedalen och jag är projektledare för ”Stärkt samverkan för kommersiell service i Jämtland Härjedalen” som delfinansieras av EU-medel genom Landsbygdsprogrammet. Ser mig dock mer som en som håller i trådarna, för jag är långt ifrån den enda som driver arbetet framåt. För att det ska skapas kraft i utförandet så krävs det flernivå samverkan. Därför har vi en viktig samverkansgrupp som kallas Service Z (Z är beteckningen för Jämtlands län) som jag samordnar och där sitter mina eminenta tjänstemannakollegor från Länsstyrelsen i Jämtlands län samt från länets alla åtta kommuner. Som är Berg, Bräcke, Härjedalen, Krokom, Ragunda, Strömsund, Åre och Östersund. I denna grupp sitter det mycket kompetens och handlingskraft och det är även  denna grupp som driver vårt regionala projekt vidare. Vilket också gör att denna blogg har till avsikt att återspegla just denna process som pågår på olika samhällsnivåer. Med det sagt så önskar jag Dig som läsare välkommen att följa med och vara delaktig på vår resa.

Kontaktuppgifter:

Maria Kumpula, maria.kumpula@regionjh.se

2 reaktioner på ”Om oss

 1. Hej Maria!
  Bra att upprätta denna blogg! Jag hoppas att vi kan få ta del av landsbygdsutveckling genom denna länk.
  Att lyssna av oss här ute kan förbättra kommunernas ekonomi genom bättre samverkan. Att lyssna på bygdernas egna lösningar för bygden innevånare och besökare kan vara betydande för framtiden.
  Med vänlig hälsning Margareta Andersson Rötviken

  Gillad av 1 person

  • Hej Margareta!
   Tack för din kommentar! Du har helt rätt, en dialog med Er i bygderna är verkligen jätteviktig! Jag hoppas att vi kan hitta vägar till ännu bättre dialoger mellan oss! Fortsätt gärna att använda denna blogg som en plattform för dialog, delaktighet och inflytande. Lämna gärna fler kommentarer med kloka ord, förslag, synpunkter och tankar från ert perspektiv. Det berikar vårt arbete och vårt gemensamma arbete mot en god utveckling på landsbygden 😊

   God Jul & Gott Nytt År!

   Med vänlig hälsning, Maria Kumpula

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s